Taget i betragtning af, at det var første gang jeg bagte kransekage, må jeg sige, at de blev ret vellykkede. Den salte lakrids passer utrolig godt til den ret søde, traditionelle kransekage. For ja, jeg har prøvesmagt dem..
lørdag den 29. december 2012
Kransekage med lakrids
Taget i betragtning af, at det var første gang jeg bagte kransekage, må jeg sige, at de blev ret vellykkede. Den salte lakrids passer utrolig godt til den ret søde, traditionelle kransekage. For ja, jeg har prøvesmagt dem..
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Uh Trine, hvor lyder det lækkert - jeg skal også bage kransekage, må jeg spørge hvilken opskrift du har brugt???
SvarSletJa, ikke? Jeg har egentlig aldrig været den store fan af kransekage, men de her kunne jeg nu godt finde på at bage igen næste år (;
SletJeg tog udgangspunkt i den fra Arlas hjemmeside. Men vær opmærksom på, at bagetiden nok afhænger lidt af størrelsen på kagerne.. god fornøjelse (:
.. Og lakrids/hvid chokolade udgaven er bare fri fantasi. Forestiller mig, at de sikkert også kunne være gode med hvid chokolade og frysetørrede hindbær, hvis man er ude efter den utraditionelle version (:
SletHvor ser det lækkert ud. Jeg har sjovt nok lige set denne opskrift http://lakrids.nu/recipe/kransekage-med-lakrids/
SvarSletmåske den kan bruges, Anita? Godt nytår. Kh Nina
Tak for hjælpen begge to, jeg har forsøgt mig frem, og de er blevet rigtig fine :)
SletNå ja, den så jeg også godt forleden. Dog tror jeg, at lakridssirup i selve kransekagemassen måske bliver lidt for meget af det gode. Lakridspulveret går fint igennem alene, efter min mening. Men det er jo smag og behag (: Hører gerne fra jer, hvis i prøver den af (:
SvarSletUhmmmm kransekage med lakridspulver....det lyder altså GODT og også med hvid chokolade. Skulle man mon selv prøve...det frister ja det gør
SvarSletGør det! (;
SletJeg glemte lige at læse overskriften og så kun billederne. Troede lige at det var kartoffelskiver ;) Men det lyder ellers lækkert!
SvarSletDet lyder lækkert, det må jeg huske næste år. Vi har bagt helt old school kransekage i år.
SvarSletGodt nytår
Det lyder lækkert, jeg er stor (!) fan af lakrids.
SvarSletOg en fin blog du har - du har hermed fået en ny fast læser ;-)
Tak! Jeg må helt sikkert forsøge mig med noget mere lakrids snart igen.. Kan se, at der er lidt inspiration at finde på din blog (;
SletOg skønt med endnu en fast læser - Velkommen til! (: