fredag den 21. september 2012

Billedmiks






Der har været stilhed på bloggen, men travlhed på den anden side af skærmen, den seneste tid. Studiet fylder alt for tiden, så der er ikke så meget at blogge om. Jeg har dog tømt kameraet for de enkelte billeder, der alligevel er blevet taget..

1: Weekendmad - Kærestens lækre pizzaer, bagt på pizzasten.. Mums!
2: Ømme og trætte ben efter udtagelsen til et gymnastikhold - Det viste sig heldigvis at være det hele værd..
3: Fin pakke til en sød veninde, der fejrede sin fødselsdag med lækker brunch sidste weekend.
4: Fra i dag: Efterår!
5: Eurowoman og lækker håndcreme fra Kiehl's (samt te, tæpper, stearinlys og Agnes Obel på anlægget - opskriften på en dejlig fridag, når regnen pisker ned udenfor)

Rigtig god weekend derude (:

Material Girl



Åh, jeg er faldet for denne smukke jakke fra S'nob de Noblesse.. Jeg har kun set den på nettet, men har nu fået en butik nede i byen til at bestille den hjem til mig, så jeg kan prøve den.. Men nu står jeg så i mit evige dilemma: Skal man lytte til fornuften og lade være med at bruge så mange penge på en ting.. Eller skal man prøve at få det til at hænge sammen alligevel, og blive meget meget lykkelig (ja, det tror man jo altid, man bliver!)? Ha. Det er hårdt at være til! Men flot er den i hvert fald!

lørdag den 8. september 2012

Food Festival








Her til eftermiddag var vi en tur nede på Tangkrogen i Aarhus, hvor der i denne weekend bliver afholdt Food Festival for første gang. Der var masser af besøgende, og virkelig mange stande med lækre smagsprøver, workshops, små foredrag og meget meget mere.. Vi fik blandt andet sat tænderne i en lakridsmarineret pattegris, chili con carne med soyabønner, majsbrød og jomfruhummersuppe - og smagt den lækreste æble/rødbede juice fra Meyers, som også kom med hjem.

Man kunne helt sikkert have brugt mange flere timer dernede, men på et tidspunkt fik vi (jeg) også nok af mennesker, indtryk og den ret så friske vind.. Men festivallen var helt klart et besøg værd, og der var noget for både store og små - så hvis du er i nærheden af Aarhus, synes jeg helt klart, at du skulle tage turen forbi Tangkrogen.

.. De sidste billeder i rækken er fra et flot magasin, som man fik med hjem - og et par fine postkort jeg snuppede hos en af standene. De klæder nu hylderne i køkkenet (:

Læs mere om festivallen på foodfestival.dk