tirsdag den 13. november 2012

Bækkenanatomi
På sådan en råkold og småkedelig tirsdag sidder jeg begravet i uforståelige forklaringer og latinske gloser, mens jeg drikker kandevis af julete. Jeg håber, at I andre foretager jer noget, som er lidt mere spændende, for det her er godt nok dræbende....

3 kommentarer:

 1. Hahaha, ja som en der underviser i bevægeapparatets anatomi må jeg jo sige, at så kedeligt synes jeg ikke at det er ;) Og ret så vigtigt er det at I har styr på det.
  Men må da være lidt stenet hvis det er det eneste af anatomien I sådan rigtig får? Altså lidt ude af kontekst, for hos os er der jo mange gentagelser og analogier i forhold til over og underekstremitet.
  Men god læsefornøjelse.

  KH

  SvarSlet
 2. Ork nej, vi har haft en masse anatomi og fysiologi tidligere også, så det er ikke det eneste. Vi har været omkring hele bevægeapparatet.. Nu bygger vi bare ovenpå og går mere i detaljer.

  Og nu fik jeg det vist også til at lyde som om, at jeg synes det var hammer kedeligt. Egentlig synes jeg faktisk, at det er spændende.. Men meget svært, især mens ordene er nye. Håber det kommer til at give lidt mere mening, når jeg får undervisningen de næste par dage (;

  SvarSlet
 3. Mmm.. Anatomi er da lækkert! Men som du selv siger, så bliver det nemmere når først de nye ord er på plads!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - Den vil blive læst og værdsat (: