torsdag den 21. februar 2013

Om travlhed og hyggestunderTiden flyver afsted, og det er lidt svært at følge med, når man har hovedet fyldt med snot og en pokkers masse, man skal nå. Jeg skal lige vende mig til at være landet i klinikken igen, og det fylder alt lige for tiden. Jeg synes, at jeg har vagter hele tiden, og de sidste dage er jeg knap nok nået hjem i seng, før jeg skulle afsted igen. Heldigvis er kæresten sød, overbærende og forstående.

Der har dog også være plads til lidt hyggestunder ind imellem. Sidste weekend lavede vi lækre forårsruller i rispapir, og vi var hjemme hos svigermor, hvor vi blev forkælet med så meget mad, at vi kunne trille hjem. Hun havde også købt det fineste tørklæde til mig, som jeg er fuldstændig forelsket i.. Farvekombinationerne er lige mig!

Det var vist alt for nu. Jeg har mig en tiltrængt fridag, så nu skal der spises appelsiner, drikkes te og samles energi. Aahh.. Jeg kan allerede mærke overskuddet vende langsomt tilbage..

6 kommentarer:

 1. Lyder som en tiltrængt fridag du har dig - nyd den. :-)

  SvarSlet
 2. Mmm! forkælelse og afslapning; en god kombination og en kombination man ikke sådan lige bliver træt af!

  SvarSlet
 3. Åh sådan kan det godt være engang imellem:-S SÅ er det godt man kan nyde de stunder hvor der er tid til energisamling og tedrikkeri:-) Men skønt med en stund i dejligt selskab og god mad og gaver tilmed.
  De ser gode ud de rispapirruller. Vi har faktisk også noget rispapir i skabet, som jeg snart tror vi skal prøve:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja.. Det er vigtigt at give sig tid til den slags åndehuller ind imellem. Mht. rullerne har jeg ikke prøvet rispapir før. Men det var super lækkert og nemt.. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang, vi laver dem (:

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - Den vil blive læst og værdsat (: