tirsdag den 7. august 2012

Et kig indenfor
Her hos os er hverdagen så småt begyndt. Kæresten er startet med sit nye arbejde i dag, og jeg skal prøve og få tiden til at gå herhjemme, inden jeg skal begynde på studiet igen om tre uger. Rastløsheden skal nok nå at melde sig.. Men indtil videre er det faktisk meget hyggeligt at gå hjemme og få ordnet lidt af de ting, som jeg ikke får gjort til hverdag. Jeg får ryddet op i skabe og skuffer, bagt boller, handlet ind, set veninder, trænet og sovet middagslur - ikke værst!

Og når nu lejligheden ser så ren og ryddelig ud, tænkte jeg, at det vist var på tide, at i fik lov til at kigge indenfor. Billederne er nok ikke de skarpeste - det beklager jeg. Et ordentligt kamera må være noget af de første jeg køber, når jeg engang ikke længere skal leve af SU!

5 kommentarer:

 1. Hyggeligt hjem :)
  Kan se du har markeret mange syltetøjsglas med en dymo labelwriter (hedder det ikke det?). Hvor har du fået fat i sådan en, og er den dyr? Kunne godt tænke mig at lave samme trick ;)

  Kram

  SvarSlet
 2. Tak (:

  Det er en Dymo Omega til 9 mm tape. Jeg fandt den her til 99,-:
  http://www.techmaster.dk/dymo-12749-omega-labelpr%C3%A6gemaskine-9mm-3d-pr%C3%A6getape-p-1113.html?cPath=626_27_781&osCsid=b4f2bedae69101b3db8844e11f1e3a6e

  Så kommer tapen selvfølgelig oveni - Jeg bruger mest sort, da teksten her bliver mest tydelig. Man kan også få tape i neonfarver på nogle engelske sider (prøv at google..) - det ser smart ud, men det er også en lidt dyrere investering, og jeg synes, at teksten kan være meget svær at se.

  God fornøjelse med det.. synes selv, at det ser rigtig fint ud (:

  SvarSlet
 3. OK! Tak for tippet og 99 kr. det er da ikke så slemt igen :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - Den vil blive læst og værdsat (: