fredag den 26. oktober 2012

Favorit #1Indrømmet: Jeg er ret nørdet, hvad angår skønhedsprodukter. Cremer, makeup, produkter til styling.. Jeg har prøvet alt! Min mission er, at jeg på et eller andet tidspunkt finder de produkter, der for evigt kan stå på min badeværelseshylde uden at blive skiftet ud. Ene produkter, der bare fungerer! Men jeg er enormt kritisk, både når det kommer til kvalitet og pris. Så det er ikke altid nemt at stille mig tilfreds..

Omsider er jeg dog kommet frem til nogle produkter, som jeg ikke skifter ud lige foreløbig. Det første produkt i rækken fandt jeg for nylig, og er nu blevet en fast del af min rutine, når jeg har vasket hår. Det er en silkebaseret serum fra Biosilk, der plejer håret og gør det utrolig blødt (og velduftende). Det kan anvendes både i vådt og tørt hår.

Jeg er så heldig at have et tykt hår, men det bliver let tørt, tungt og livløst. Men med det her produkt bliver mit hår virkelig sundt at se på, og det bevarer sin blødhed og glans i flere dage efter brug. Og så er det i øvrigt et kæmpe plus i min bog, at kuren er utrolig drøj i brug, så selvom jeg har købt flasken med 50 ml., vil den formentlig holde i mange måneder endnu. 

Det er et produkt, der varmt kan anbefales - ligesom de øvrige produkter i serien fra Biosilk. Jeg er bl.a. også stor fan af deres varmebeskyttende spray Thermal Shield. Produkterne fra Biosilk forhandles bl.a i Magasin i Aarhus. Jeg har dog købt mine via Nicehair, da de her er lidt billigere (Beautycos forhandler ligeledes produkterne til en god pris). 


Dette indlæg er ikke sponsoreret. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - Den vil blive læst og værdsat (: