onsdag den 24. oktober 2012

Læseferie
Efter otte meget lange uger på studiet, med daglig pendlen frem og tilbage mellem mit hjem i Aarhus og skolen i Aalborg, er der nu dømt læseferie. Det er en tiltrængt pause fra DSB, væggeure og enorme madpakker, som jeg virkelig har set frem til. Så nu skal der læses - altså når jeg engang lige får taget mig sammen. Lige nu ligger jeg på sofaen, under tæpper, med varm te og ristet brød med hjemmelavet æblemarmelade. Så må læsningen altså lige vente lidt.... Det hedder jo læse-FERIE, ikke?...

Det skal nu siges, at jeg faktisk har ret meget selvdicsiplin, når det kommer til stykket. Men eksamen er om ni dage, og jeg har masser af tid. Så nu vil jeg lige starte med at nyde en stille dag, forkæle mig selv lidt og få slappet helt af. Det føles godt!

8 kommentarer:

 1. Kære Trine.
  Jeg får helt ondt i maven af dine billeder - det er mit absolut drømmestudie!!
  Jeg ville faktisk gerne skrive en mail til dig med et par spørgsmål - hvis det er okay med dig selvfølgelig.
  Kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise.
   Det kan jeg virkelig godt forstå, det er.. Jeg er selv helt forelsket i mit fag, og kan slet ikke forestille mig lave noget som helst andet. Du er mere end velkommen til at spørge løs - min mail er trinebg@live.dk (:

   Slet
 2. Hjemmelavet marmelade kan sikkert få læsningen til at glide lidt lettere. Pøj pøj med eksamen :)

  SvarSlet
 3. Har lige spottet din blog, og har derfor kigget indenfor;o) Den ser rigtig hyggelig ud, så derfor følger jeg den gerne;o)

  Smil fra Charlotte
  hyggeglimt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte (: Du er meget velkommen - det bliver lidt sjovere at blogge, når der nogen i den anden ende, der gider og læse med (;

   Slet
 4. Haha! Jeg kender det kun alt for godt! Jeg har pt. også læseferie og selvom jeg også ser mig selv som en person med høj selvdisciplin har den indtil nu nok mest af alt stået på ferie.

  Og sikke en fin, lille, hyggelig blog du har - tag gerne et kig forbi mig, det er altid sjovt at opdage nye blogs eller få nye læsere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal der nu også være plads til (; Og tak for de søde ord! Jeg tager da lige forbi din blog og kigger (:

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - Den vil blive læst og værdsat (: