tirsdag den 1. januar 2013

Året der gikEt lille tilbageblik på året der gik.

Det var et år, hvor studiet fyldte det meste. Først gennemførte jeg min første klinikperiode som jordemoderstuderende, hvor jeg blandt andet tog imod mit første barn (og en hel del derefter..). En begivenhedsrig periode, hvor jeg lærte en masse og fik rykket mine grænser. Og så blev jeg for alvor bekræftet i, at jeg er endt på rette hylde! Derefter fulgte en lang skoleperiode, hvor de daglige togture og masser af læsning virkelig fik sat min disciplin på prøve. Den er heldigvis ved at se en ende på nu, og om blot en måned vender jeg tilbage til Aarhus og min næste klinikperiode..

Året bød desuden på en fantastisk tur til Italien, hvor vi fandt et sandt sommerparadis med ro, varme, lækker mad og plads til tosomhed. Vi købte også en bil, hvilket gjorde det lidt nemmere at tage på nogle små udflugter, bl.a. til strandene langs det sydlige Djursland og på gåture ved Norsminde. Samtidig har vi været gode til at bruge byen, og vi har ofte cyklet ud på havnen for at kigge til alt det nye byggeri, eller gået lange ture ud forbi Mindeparken og Marselisborg Slot.

Det var egentlig et år uden for mange dikkedarer, og hvor tiden bare er fløjet afsted.. Nu er jeg spændt på at se, hvad 2013 byder på (:

6 kommentarer:

 1. Det lyder som et fantastisk år!
  Må dog indrømme, at jeg er lidt misundelig på jeres tur til Italien. Det ser drønlækkert ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Det var virkelig et skønt sted, vi boede.. Du siger bare til, hvis du får brug for et link! (;

   Slet
 2. Godt nytår til dig. Det bliver spændende at følge dit 2013.
  /Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine - og i lige måde! Hyggeligt at du følger med (:

   Slet
 3. Gody nytår. Glæder mig til at følge med i 2013

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - Den vil blive læst og værdsat (: