søndag den 20. januar 2013

Mens jeg venter på forår..
Efter en ret intens uge på studiet har jeg brugt weekenden på at puste ud og koble af.. Indendøre vel at mærke. For pyh, hvor er det dog vanvittig koldt udenfor! Dog kiggede solen en lille smule frem i dag, så jeg nåede at tage nogle billeder med forårsfornemmelser, inden lejligheden igen blev forvandlet til en mørk hule.. (!) Hvor glæder jeg mig bare til forår - lyset der vender tilbage, og dagene der bliver længere.. Indtil da putter jeg mig godt ind under tæppet i godt selskab med fastelavnsboller, en gammel filmklassiker og ynglingsteen for tiden med det meget passende navn: Grøn fantasi...

8 kommentarer:

 1. Ja det bliver skønt med forår:-) Det glæder jeg mig også til. Dejlige billeder og skøn te og fastelavnsbolle:-)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også utrolig meget til forår, men vinterens hygge går også an indtil da. Fastlavnsboller skal jeg også have bagt, uhm hvor er de gode :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nu også, det er meget hyggeligt med vinter.. Men kulden kunne jeg nu godt undvære (;

   Slet
 3. Skønne billeder og ja tak til lidt forårsstemning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette (: - og ja, lad os krydse fingre for, at det snart er på vej det forår!

   Slet
 4. Hvor er det en fin blog du har!:) Jeg er meget ude hver dag. Triller ture med mindstepigen og går frem og tilbage til den store piges børnehave hver dag, og jeg GLÆDER mig ligesom dig til foråret, lyset, blomster der springer ud og de højere temperaturer! Godt man kan hygge med dyner og tæpper, hjemmebag og varmt i koppen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! (: Ja, hygge under dynen skal man nu ikke kimse af (:

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - Den vil blive læst og værdsat (: