mandag den 28. januar 2013

Ikke helt efter planen
.... Med ferie kom sygdom. Jeg ved ikke, om det er et udtryk for rent uheld, eller om det også er en reaktion på en ret stresset periode op til eksamen. Men uanset hvad putter jeg mig godt ned under dynen, drikker litervis af te, ser serier og spiser appelsiner, i håb om at noget af det skal gøre mig rask i en fart. Havde nogle lidt andre planer for min ferie! Set på den lyse side får jeg slappet rigtig godt af, og det er dejligt at have tid til.

I øvrigt: Tak til jer, som ønskede mig held og lykke før min eksamen i torsdags! Det gik rigtig fint, synes jeg. Det var en skriftlig prøve, så resultatet har jeg ikke endnu.. men mavefornemmelsen er god. Jeg håber, at I som også stod og skulle til eksamen klarede jer godt igennem (:

7 kommentarer:

 1. Øv hvor surt Trine. Sygdom er bare ufedt. Men dejligt at eksamen gik godt og at du i det mindste kan hygge dig lidt med te, dyne og serier...altså når det nu ikke kan være anderledes. Rigtig god bedring:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina! Det var nu også lidt hyggeligt (;

   Slet
 2. Øv, vi døjer også med sygdom - det trækker tænder ud! God bedring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er over det hele for tiden. God bedring til jer også!

   Slet
 3. Tak for din kommentar inde hos mig Trine, så fandt jeg nemlig dig! Glæder mig til at læse med fremover:0) Fortsat god weekend - håber I er raske. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er heldigvis rask igen, selvom det på et tidspunkt føltes som om, at det ingen ende ville tage. Dejligt at du vil følge med (:

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar - Den vil blive læst og værdsat (: